Welkom

 

Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig.

De slaapbanken zijn mijn specialiteit en heb daarin een grote keuze van types en fabrikanten, en dat kan ook met stof uit mijn eigen collectie, evenals de Kvadrat collectie, naar uw keuze.

Ik heb al sinds de70s ervaring in de woninginrichting.

En kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.

Alle binnengekomen meubelen worden geheel nagezien, en weer in goede conditie hergestoffeerd of komen in mijn nieuwe kraamkamer, zodat u inspraak heeft in het eindproduct.

Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc.

Mijn voorraad is steeds wisselend dus bij interesse mail of bel me 0636070584.

Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.

U vindt bij mij dan ook de Achterhoekse Gastvrijheid en de Doesburgse koffie is altijd vers gemalen even als allerlei soorten thee vers gezet.

Het historische Doesburg is trouwens een aanrader om bv. voor of na een bezoek aan mijn Schatkamer te bezichtigen, met zijn mooie panden en cultuurrijke binnenstad.

 

Mvrgroet, Hans van Lunteren.

 

0313482770 of 0636070584.