Mooie set van 4 G.j. van Os vintage retro design stoelen

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
n.o.t.k.
Categorie:
Stoelen
Omschrijving:

Mooie  set van 2 grijze originele G.J. van Os Swing vintage retro design stoelen.
Deze verkeren in een Mooie en Goede conditie.
Ik heb een ruime keuze van G.J. van Os stoelen en kan ze ook leveren met diverse houtsoorten onderstellen, en met stof naar keuze.
Tevens  leverbaar vanaf 1 tot vele? stuks.
Samen te stellen in ieder gewenste combinatie of een kleur met originele of her gestofffeerd met stof naar keuze zoals de licht en antraciet grijze van de foto,s. En ze ook leverbaar met armleuningen in diverse hout soorten.
Bekijk ook eens mijn andere advertenties voor nog veel meer moois


Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig., zie ook mijn andere advertenties.

En kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc
.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.

0636070584

Reageer