Nieuw met Kvadrat beklede Rob Parry Martin Visser stijl vintage retro slaapbank

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
n.o.t.k.
Categorie:
banken
Omschrijving:

Prachtige met de wollen Kvadrat Hallingdal klnr. 764 her gestoffeerde Rob Parry Martin Visser stijl, vintage retro design slaapbank met armblok, in dezelfde kleur.
De bank is veel donkerder dan op de foto's weergegeven is kijk op de site van Kvadrat naar een betere weergave de juiste kleur.

Deze verkeerd weer in een als nieuw staat, het is ook mogelijk een slaapbank met stof en ontwerper na keuze te kiezen.

Wij werpen met de Corona regels.

Wij hebben een ruime keuze uit diverse slaapbanken o.a. Martin Visser chroom rond of vierkant en zwart en diverse 2 persoons slaapbanken, Gelderland Lotus banken met of zonder armleuning, Gijs van der Sluis banken.
Deze banken zijn nieuwe gestoffeerd of worden gestoffeerd met stof naar uw keuze, wij kunnen ook de bank met Kvadrat stof leveren, tevens kunnen wij evt, uw bank herstofferen.

Bekijk ook mijn andere advertenties voor nog meer moois.
Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig.,
Zie ook mijn andere advertenties
En ik kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.
0636070584

Reageer