Vroege fifties Rob Parry & Gelderland vintage retro fauteuil

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
€555,00
Categorie:
fauteuils
Omschrijving:

Zeldzame vroege nieuw gestoffeerde met mooie lichtgrijze stof fifties Rob Parry en Gelderland Dames vintage retro design fauteuil.
Bekijk de foto's naar de markante ronde poten en de ronde voor en achterrug van de zitting en de leunig.
Hij is uitsekende te combineren met de eveneens vroege Heren uitvoering ook met de ronde voor en achterkant van de zitting en leuning.

Bekijk ook eens mijn andere advertenties voor nog meer moois.

Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig., zie ook mijn andere advertenties.

En kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc
.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.

0636070584.

Reageer