Zeldzame Jan de Bouvrie & Rob Parry Gelderland retro fauteuil.

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
€425,00
Categorie:
fauteuils
Omschrijving:

Bijzondere Vintage retro design fauteuil van Jan de Bouvrie met details van de Lotus van Rob Parry en Gelderland uit 1974.
het onderstel en de kussen's zijn duidelijk van Jan de Bouvrie, terwijl het geraamte van de zitting en leuning stamt van Rob Parry zie de Lotus fauteuil's op mijn andere advertentie's.
Volgens mij is het een honneurs aan Rob Parry, deze fauteuil stamt uit 1974 en verkeert in een mooie en goede conditie.
Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig.,
Zie ook mijn andere advertenties
En ik kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.

 
0636070584

Reageer