Erg Mooie Deense vintage retro design sixties fauteuil.

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
€995,00
Categorie:
fauteuils
Omschrijving:

Erg Mooie nieuw her gestoffeerde met de wollen Kvadrat Tonus stof Deense Sixties vintage retro design fauteuil.
Het houten onderstel is van Braziliaans rose wood (palissander hout).
Deze Mooie fauteuil valt in de hogere prijsklasse.
Tevens heb ik tegen meerprijs een goed passende rosewood hocker die met dezelfde Kvadrat Tonus her gestoffeerd kan worden. 
Bekijk ook mijn andere advertenties voor nog meer moois.
Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.
Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.
De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren. Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig.,
Zie ook mijn andere advertenties.
En ik kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen
.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen. Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.
0636070584.

Reageer