Mooie Tijsseling Cowhorn Vintage Retro Design eethoek

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
€775,00
Categorie:
eethoeken
Omschrijving:

Mooie Orginele Donker gebeitste Tijsseling Cowhorn Vintage Retro Design Eethoek met een mooie 8 hoekige tafel op een zuil.

Het betreft 4 stoelen.

Deze Mooie Goede Eethoek is vrij recent met een beige wollen stof her gestoffeerd en verkeert in goede en mooie vintage conditie, kijk naar het mooie patinee van de armleuningen.

Hij wordt spic en span afgeleverd.

Bekijk ook eens mijn andere advertenties voor nog meer moois.

Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van uw meubels,en mijn mooie verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig.,
Zie ook mijn andere advertenties
En ik kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.

0636070584

 

Reageer