Mooie Vintage Retro Design 50's Bernt Petersen de stijl van Dux-Wegner-Mogensen fauteuil's

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
€395,00
Categorie:
fauteuils
Omschrijving:

Zeer Mooie Deense Vintage Retro Design Fauteuil's van Bernt Petersen in de stijl van Dux-Wegner-Mogensen

Deze Mooie Fauteuil's zijn nieuw hergestoffeerd en ik heb ze met donkergrijze en zwartgrijze stof gestoffeerd, ik heb er nog 6 te herstofferen met stof naar keuze.

Bekijk ook eens mijn andere advertenties voor nog veel meer moois..Tevens heb ik ze in de Damesuitvoering lichtbeige met donkerblauw hoofdstuk als losse fauteuils te gebruiken maar ook als bank, en een dito Heren uitvoering

De prijs 395,00 euro is per stuk

Deze beauty;s zijn qua onderstel en nieuwe kussen's als nieuw1

Ook zijn ze aan elkaar te koppelen als een bankstel.

Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig., zie ook mijn andere advertenties.

En kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc
.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.

0636070584

Reageer